Έτοιμο το patch για το Far Cry 2

Το οποίο προορίζεται μόνο για την PC έκδοση του τίτλου

Το οποίο προορίζεται μόνο για την PC έκδοση του τίτλου

Τη διάθεση του πρώτου patch για το Far Cry 2 ανακοίνωσε η Ubisoft Montreal, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν από σήμερα. Tο διορθωτικό αυτό αρχείο, που αναβαθμίζει τον τίτλο στην έκδοση 1.01, έχει συνολικό μέγεθος 42MB και διορθώνει πολλά από τα προβλήματα που έχουν επισημάνει οι χρήστες τόσο σε επίπεδο multiplayer, όσο και single player. Ανάλογες βελτιώσεις θα δεχθεί και ο map editor, που φαίνεται πως δεν ξέφυγε από την τελειομανία της εταιρίας, αν και εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το patch αφορά μόνο την έκδοση για το PC.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τις κονσόλες, αν και είναι αλήθεια πως εκεί τα προβλήματα είναι σαφώς λιγότερα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Oι κάτοχοι του τίτλου για το PC μπορούν να προμηθευτούν το patch από εδώ.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης