Φημολογία γύρω από τους τίτλους της Sony

Ενώ το δυνατό χαρτί της εταιρίας είναι, φυσικά, το God of War III

Ενώ το δυνατό χαρτί της εταιρίας είναι, φυσικά, το God of War III

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα κα περισσότερες φήμες κυκλοφορούν γύρω από τους νέους τίτλους που ετοιμάζει η Sony για τις κονσόλες της αν και τίποτα από τα παρακάτω δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο. Καταρχάς, είναι πολύ πιθανό τόσο τα MotorStorm όσο και το LittleBIGPlanet να μεταφερθούν στο PSP, με την εταιρία να θέλει να προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους της φορητής της κονσόλας να δοκιμάσουν τους δύο αυτούς τίτλους. Από εκεί και έπειτα, εντός του 2009 εικάζεται πως την εμφάνισή του θα κάνει το Uncharted 2 για το PlayStation 3 ενώ ήδη το πρώτο video είναι έτοιμο για να διατεθεί στο κοινό. Για το επόμενο έτος το μεγάλο στοίχημα της Sony δεν είναι άλλο από το God of War III,  με τα πρώτα σχόλια για τον τίτλο να είναι άκρως κολακευτικά, τα οποία έρχονται από το δημιουργό του πρωτότυπου GoW, David Jaffe. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει πως -παρόλο που θεωρεί το Gears of War 2 σαν ένα τεχνολογικό επίτευγμα- αν κάποιος δει τη νεά περιπέτεια του Kratos είναι πολύ πιθανό να πιστέψει εσφαλμένα πως παρακολουθεί ένα CG video.

H Sony αρνήθηκε να πάρει θέση και να σχολιάσει τις φήμες, αλλά ρίχνοντας μια ματιά σε αυτό το υποθετικό line up τότε οι περισσότερες κυκλοφορίες που το απαρτίζουν μοιάζουν ως άκρως λογικές και αναμενόμενες.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης