
Τον Οκτώβριο το Fairytale Fights
Ετοιμαστείτε για έναν μακάβρια διαφορετικό platform τίτλο
Ετοιμαστείτε για έναν μακάβρια διαφορετικό platform τίτλο
Άρρωστο, σουρεαλιστικό, μακάβριο, σαρκαστικό, είναι ορισμένοι από τους όρους που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το Fairytale Fights. Το δημιούργημα της Playlogic φαίνεται να δημιουργεί όλο και περισσότερο θετικό “ντόρο” γύρω από το όνομα του, όσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλησίαζει. Με τη τεχνολογική δύναμη της Unreal Engine στα χέρια της, η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να προσθέσει κάποια “ιδιαίτερα” χαρακτηριστικά στο παιχνίδι. Πέραν των 100+ όπλων που θα περιέχει και τη δυνατότητα για Co-op με έως και 4 παίκτες, το Fairytale Fights θα παρουσιάζει τα “Dynamic Slicing” και “Volumetric Liquid System”, τα οποία είναι αποτέλεσμα ίσως της πιο… ιδιαίτερη χρήσης της Unreal 3 Engine, μέχρι στιγμής.
Το Dynamic Slicing, είναι στην ουσία μία μηχανική που θα επιτρέπει στους παίκτες να ακρωτηριάσουν λίγο-πολύ οποιοδήποτε μέλος του σώματος ενός εχθρού, σε real-time. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το παιχνίδι θα αποφασίζει εκείνη τη στιγμή πως, που και τι θα ακρωτηριάσει το όπλο μας, τεχνική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, όλως παραδόξως σε ένα platform -μα συνάμα μακάβριο- τίτλο. Το Volumetric Liquid System, θα εγγυάται τη φυσική ροή όλων των “υγρών” στο παιχνίδι, είτε πρόκειται για αίμα, κάποιο οξέο, περιττώματα, ή ακόμα και εμετό! Για άλλη μια φορά, όλα είναι rendered σε real time, επιτρέποντας έτσι αντιδράσεις των υγρών σε πραγματικό χρόνο, όταν αλληλεπιδρούν με ένα αντικείμενο – αιματηρές πατημασιές, λόγου χάρη.
Το Fairytale Fights θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 23 Οκτωβρίου, για Xbox 360 και PlayStation 3, με την έκδοση για PC να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο 2010. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα “ξεχωριστά” teaser του παιχνιδιού.
{nomultithumb}