Η επέλαση των JRPGs στο Wii

Ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις ετοιμάζονται για την κονσόλα της Nintendo

Ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις ετοιμάζονται για την κονσόλα της Nintendo

Η Nintendo αποφάσισε να αποκαλύψει τα σχέδια της σχετικά με τις μελλοντικές της κινήσεις στην κατηγορία των Japanese Role Playing Games και παρόλο που τα στοιχεία είναι ελάχιστα, αρκούν ώστε να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των φίλων του συγκεκριμένου είδους. Αναμφίβολα, ξεχωρίζει η νέα πρόταση του Hironobu Sakaguchi, του αφεντικού και ιδρυτή της Mistwalker, με το όνομα Last Story. Πληροφορίες απλά δεν υπάρχουν, αλλά και μόνο το όνομα του δημιουργού της σειράς Final Fantasy θέτει ήδη πολύ υψηλά τον πήχη. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και με το Xenoblade της MonolithSoft, με τον Tetsuya Takahashi να βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το νέο μέλος της σειράς Xenogears, αν και απαντήσεις στα ερωτήματα θα δοθούν όταν η επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου αποκτήσει την τελική της μορφή.

Και στις δύο περιπτώσεις την διάθεση των τίτλων έχει αναλάβει η ίδια η Nintendo, ενώ αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4268

Υποβολή απάντησης