Συμβατό το περιεχόμενο του LBP με το LBP2

Είτε πρόκειται για DLC του πρώτου παιχνιδιού, είτε για user generated content

Είτε πρόκειται για DLC του πρώτου παιχνιδιού, είτε για user generated content

"Δε θέλαμε σε καμία περίπτωση να διχάσουμε και να διαχωρίσουμε τις κοινότητες των χρηστών για τους δύο τίτλους" δηλώνει ο Alex Evans, ένας από τους ιδρυτές της Media Molecule. "Οπότε, θεωρήσαμε λογικό να ‘περάσουμε’ στο δεύτερο μέρος της σειράς, όχι μόνο το υλικό που είναι δημιουργημένο από την κοινότητα των χρηστών, αλλά και όλα τα DLC του".

Ο Evans δηλώνει επίσης ότι, γενικώς, έχουν μείνει έκπληκτοι με τη δουλειά που έχουν δει να γίνεται από διάφορους χρήστες με τα εργαλεία που προσέφερε το Little Big Planet. "Υπήρχαν επίπεδα που χρησιμοποιούσαν 50 layers. Μάλιστα, κάποια από αυτά, ούτε εμείς φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εκεί που τα βρήκαμε".

Προσθέτει ότι στο Little Big Planet 2, θα υπάρχει ένα ολόκληρο, αναθεωρημένο σύστημα feedback, αντίστοιχο με το News Feed του πρώτου μέρους, το οποίο παραδέχεται ότι δε δούλεψε όπως θα περίμεναν, διότι δεν ήταν σαν ομάδα έτοιμοι για τον όγκο του υλικού που δέχτηκαν και καλούνταν να ελέγξουν. Έτσι, στο LBP2, δύο μέλη της ομάδας της Media Molecule θα επωμιστούν αποκλειστικά την ευθύνη της παλίνδρομης πληροφόρησης της ομάδας ανάπτυξης για το user generated content που κυκλοφορεί από τη μία, αλλά και των χρηστών για την ποιότητα αυτου του περιεχομένου, με τη δυνατότητα κατάθεσης απόψεων από άλλους χρήστες μέσω μακροσκελών reviews και το σχολιασμό των reviews αυτών από όλη την κοινότητα. Πολύ πιθανό δε, αυτό το σύστημα, να λειτουργήσει αναδρομικά και με το αρχικό Little Big Planet, με τη βοήθεια ενός patch.

Όσο για την ύπαρξη χειρισμού με το Move στο παιχνίδι, ο Evans δηλώνει ότι ουσιαστικά αυτοί, ως ομάδα ανάπτυξης, αυτό που θα προσφέρουν θα είναι τα εργαλεία, ώστε οι χρήστες να ενσωματώσουν στα δικά τους επίπεδα το Move, όπως αυτοί επιθυμούν και θεωρούν καλύτερο, με την ομάδα ανάπτυξης να παίρνει ιδέες και να αντλεί έμπνευση από την κίνηση αυτή.

{nomultithumb}

Σάββας Καζαντζίδης
Σάββας Καζαντζίδης

O Σάββας δεν παίζει videogames από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Δεν ξέρει πως είναι από κοντά ένα NES πόσο μάλλον ένα SNES. Παρόλα αυτά καταφέρνει και ανέχεται τον εαυτό του ως gamer και που και που, μεταξύ Heavy Metal και Χέβι Μέταλ, παίζει και κανένα παιχνίδι.

Άρθρα: 761

Υποβολή απάντησης