Walkthrough video του Dragon Age 2

Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Με δεδομένη την έκφραση ανησυχιών και προβληματισμών από μεγάλο μερίδιο της βάσης των οπαδών του Dragon Age για τη φύση του επερχόμενου Dragon Age 2 -όσον αφορά το σύστημα μάχης του παιχνιδιού- η Bioware έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο από μια σειρά videos που αναδεικνύει τη διττή φύση του συστήματος στον τίτλο. Έτσι, γίνεται σαφές, ότι μία μάχη στο Dragon Age 2 θα μπορεί να προσεγγιστεί με μία πιο άμεση τακτική, αλλά και με προγραμματισμένες κινήσεις όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Origins. Το video ειναι αποκαλυπτικό πάνω στο θέμα αυτό, αλλά δεν παύει να είναι ένα video που αφορά την PC έκδοση του παιχνιδιού.

Αναμένουμε κάτι αντίστοιχο και για τις εκδόσεις για PS3 και Xbox 360, όπου η Bioware έχει ευαγγελιστεί έναν πιο action χαρακτήρα για το παιχνίδι.

{nomultithumb}

Σάββας Καζαντζίδης
Σάββας Καζαντζίδης

O Σάββας δεν παίζει videogames από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Δεν ξέρει πως είναι από κοντά ένα NES πόσο μάλλον ένα SNES. Παρόλα αυτά καταφέρνει και ανέχεται τον εαυτό του ως gamer και που και που, μεταξύ Heavy Metal και Χέβι Μέταλ, παίζει και κανένα παιχνίδι.

Άρθρα: 761

Υποβολή απάντησης