Πληροφορίες για το Silent Hill 8
To oποίο πλέον ονομάζεται "Downpour"
To oποίο πλέον ονομάζεται “Downpour”
Mε κάποια στοιχεία του επερχόμενου τίτλου της Konami να γίνονται γνωστά από το Gameinformer, γνωρίζουμε πλέον ότι το Silent Hill: Downpour, θα λαμβανει χώρα στα περίχωρα του Silent Hill, σε μία περιοχή η οποία θα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σύστημα metro για να μετακινηθούμε από τη μία υποπεριοχή στην άλλη. Επιπλέον, θα υπάρχουν υποαποστολές που θα υπέκεινται στη διακριτική μας ευχέρεια στο κατά πόσο θα τις ολοκληρώνουμε ή όχι.
Στις πληροφορίες για τον τίτλο, γίνεται επίσης λόγος για τις μάχες τις οποίες ο παίκτης καλό θα είναι να τις αποφεύγει όσο είναι δυνατό, ενώ φαίνεται ότι το νερό θα διαδραματίζει ιδιάζοντα ρόλο στο παιχνίδι. Περιοχές κλασικές στα υπόλοιπα Silent Hill παιχνίδια, όπως σχολεία και νοσοκομεία, κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζουν.
Επιστρέφει επίσης η διαβαθμιζόμενη δυσκολία σε ό,τι αφορά τους γρίφους του παιχνιδιού, όπως είχαμε δει στα Silent Hill 2 και 3, ενώ ο παίκτης δε θα πρέπει να βασίζεται και πολύ στα όπλα του αφού αυτά θα είναι αναλώσιμα και θα φθείρονται ή θα σπάζουν.
Αναμένουμε με αγωνία!
{nomultithumb}