H σειρά Zelda έρχεται στο Wii U

Ενώ το χειριστήριο θα φέρει και Internet browser, σύμφωνα με τον Miyamoto

Ενώ το χειριστήριο θα φέρει και Internet browser, σύμφωνα με τον Miyamoto

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξή του στο Kotaku, ο θρυλικός δημιουργός Shigeru Miyamoto, πρόσωπο κλειδί της Nintendo, επιβεβαίωσε πως η σειρά Zelda έρχεται στο Wii U, και θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της νέας οικιακής κονσόλας της εταιρίας από το Kyoto.

"Αυτό είναι ένα HD σύστημα, το πρώτο μας HD σύστημα, και θέλουμε ένα αληθινό HD Zelda γι’αυτό. Θα δείτε πολλές από αυτές τις δυνάτες εμπειρίες σε θέματα στυλ απεικόνισης. Επίσης, θα δείτε νέους τρόπους παιξίματος που είναι ενδιαφέροντες και ευχάριστοι λόγω της δομής του παιχνιδιού."

Επιπλέον, ο Miyamoto ανέφερε πως ακόμα και όταν η τηλεόραση θα είναι κλειστή ο χρήστης θα μπορεί να "τσεκάρει" πολλά πράγματα από την οθόνη του χειριστηρίου, ακόμα και να σερφάρει στο internet. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με το Zelda στο Wii U, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να φαντάστουμε το παιχνίδι να τρέχει στην κονσόλα μέσα από το tech demo που επέδειξε η Nintendo στην Ε3.

 

{nomultithumb}

DarkAspros
DarkAspros
Άρθρα: 676

Υποβολή απάντησης