Στη Microsoft τα δικαιώματα του Gears of War

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αμερικανικός κολοσσός


Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αμερικανικός κολοσσός


Τα δικαιώματα του γνωστού franshise Gears of War έχουν περάσει πλέον και επίσημα στα χέρια της Microsoft, αφού σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας, εξαγοράσθηκαν από την Epic Games. Το development της σειράς θα συνεχιστεί στα Black Tusk Studios στο Vancouver. Ακόμη, ο μέχρι πρότινος Director of Production της σειράς στην Epic, Rod Ferguson, θα αποκτήσει τον αντίστοιχο ρόλο στο πλευρό της Microsoft, καθώς θα αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην Bluck Tusk Studios. “Είμαστε περήφανοι για το franshise που χτίσαμε σε συνεργασία με την Microsoft, και ταυτόχρονα χαρούμενοι αφού η συμφωνία αυτή θα επιτρέψει στην Microsoft να προχωρήσει με το σύμπαν του Gears, ενώ η Epic θα επικεντρώνει την προσοχή της σε νέα projects”, ανέφερε ο CEO και ιδρυτής της Epic Games, Tim Sweeney.

Επομένως, ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Gears of War είναι πιο πιθανό απο ποτέ, χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή επιπλέον πληροφορία σχετικά με τον επόμενο τίτλο. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως καταρρέουν οι ελπίδες όσων ήλπιζαν σε ένα multiplatform μέλλον της πολυαγαπημένης αυτής σειράς.

Χρήστος Λιάπης
Χρήστος Λιάπης

Πραγματικό παιδί της γενιάς του '90, το (όχι και τόσο) μακρινό gaming ταξίδι του ξεκίνησε κάτι Χριστουγεννιάτικα πρωινά με γάλα κακάο και Crash Bandicoot στο PS One. Έκτοτε, πασχίζει να καλύψει το εύρος παλιών και νέων όχι μόνο παιχνιδιών, αλλά ταινιών, σειρών, βιβλίων και μουσικής, σπαταλά καθημερινά πολύτιμο χρόνο αγναντεύοντας το ταβάνι και μετά γκρινιάζει ότι δεν προλαβαίνει τίποτα.

Άρθρα: 356

Υποβολή απάντησης