Η Sony θα επικεντρωθεί στο PlayStation τμήμα

Πιθανή έξοδος από την αγορά των TV & smartphones.


Πιθανή έξοδος από την αγορά των TV & smartphones.


Η Sony, τον τελευταίο καιρό, κάνει κινήσεις για αποκοπή από τα μη κερδοφόρα τμήματα της. Έως τώρα, όπως έχουμε δει, η Sony πούλησε το τμήμα Vaio PC πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ ακολούθησε και τo studio Sony Online Entertainment  μόλις πριν από μερικές ήμερες. Τώρα, σύμφωνα με πηγές, ετοιμάζεται να πουλήσει και τα τμήματα των smartphones και τηλεοράσεων. Ο CEO της εταιρίας, Kaz Hirai, δήλωσε πως το brand δεν θα επιδιώξει περαιτέρω ανάπτυξη σε τμήματα όπως αυτά των smartphones.

To τμήμα του PlayStation είναι από τα πιο κερδοφόρα για την Sony, ειδικά μετά την αύξηση της εγκατεστημένης βάσης PS4 και PS Plus χρηστών.

Θάνος Τσομπάνης
Θάνος Τσομπάνης

Από τον Cpt. Price μέχρι τον Zavala, ο Θάνος πάντα ήταν παιδί των Multiplayer games. Απολαμβάνει κάθε στιγμή αδρεναλίνης που μπορεί να του προφέρει μια online μάχη ενίοτε σε competitive επίπεδο. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν βγαίνει offline για να βυθιστεί σε μια καλή ιστορία.

Άρθρα: 741

Υποβολή απάντησης