Τριλογία Assassin’s Creed Chronicles

Τρεις νέες χώρες, τρεις νέοι assassins.


Τρεις νέες χώρες, τρεις νέοι assassins.


Ένα νέο πακέτο με 3 mini-games από τη σειρά Assassin’s Creed ανακοίνωσε η Ubisoft. Το πακέτο αυτό θα περιέχει τρεις ιστορίες με διαφορετικούς Assassins. Οι χώρες που θα επισκεφτούν οι παίκτες αυτή τη φορά είναι η Κίνα, η Ινδία και η Ρωσία, ενώ οι πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων τίτλων ακούν στα ονόματα Shao Jun, Arbaaz Mir και Nikolai Orelov.

Η σειρά αυτή αναπτύσσεται από την Climax Studios (Sudeki, Silent Hill Origins/ Shattered Memories), σε συνεργασία με τη Ubisoft Montreal, και θα περιλαμβάνει παιχνίδια 2.5D, τα οποία θα μεταφέρουν τους παίκτες στην εποχή της δυναστείας των Μινγκ (Κίνα), της εισβολής των Σιχ (Ινδία) και της Οκτωβριανής Επανάστασης (Ρωσία).

Ο πρώτος τίτλος (Κίνα) θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 22 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμος για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Παρακολουθήστε το παρακάτω trailer για περισσότερες πληροφορίες. 

Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Άρθρα: 394

Υποβολή απάντησης