Διέρρευσε το Dark Souls III (;)

Αυτό ισχυρίζεται η εκπομπή The Know.


Αυτό ισχυρίζεται η εκπομπή The Know.


Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για την εμφάνιση του επόμενου κεφαλαίου στη σειρά Dark Souls, δίνουν και παίρνουν, με την From Software να μην έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής. Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η εκπομπή The Know, των Rooster Teeth, οι οποίοι έχουν τις πρώτες εικόνες από αυτό που φαίνεται να είναι το Dark Souls 3. Οι πληροφορίες όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, το παιχνίδι θα υποστηρίζει Co-Op σύστημα, από 1 έως 4 άτομα. Επιπλέον, κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει μια από τις 10 διαφορετικές κλάσεις.

Στα της μάχης, το The Know ισχυρίζεται πως το παιχνίδι θα φέρει 45 νέους εχθρούς και 15 νέα bosses, ενώ στους παραπάνω αριθμούς δεν συμπεριλαμβάνονται τα τέρατα που έχουν ήδη εμφανιστεί στη σειρά, και θα τα ξανά δούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα, για να έρθει αντιμέτωπος ο παίκτης με τα τέρατα, το παιχνίδι θα του προσφέρει 100 νέα όπλα και 40 νέες πανοπλίες.

Τέλος, σύμφωνα με τη διαρροή, η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει οριστεί για το 2016 και προς το παρόν γίνεται αναφορά μόνο για PS4 και Xbox One. Περιμένουμε η πλήρης αποκάλυψη και επίσημη επιβεβαίωση να γίνει κατά τη διάρκεια της Ε3 που θα διεξαχθεί 16 με 18 Ιουνίου.

Θάνος Τσομπάνης
Θάνος Τσομπάνης

Από τον Cpt. Price μέχρι τον Zavala, ο Θάνος πάντα ήταν παιδί των Multiplayer games. Απολαμβάνει κάθε στιγμή αδρεναλίνης που μπορεί να του προφέρει μια online μάχη ενίοτε σε competitive επίπεδο. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν βγαίνει offline για να βυθιστεί σε μια καλή ιστορία.

Άρθρα: 755

Υποβολή απάντησης