Υψηλές πωλήσεις για τίτλους της Warner Bros

Από 5 εκ. αντίτυπα τα Batman: Arkham Knight και MKX.


Από 5 εκ. αντίτυπα τα Batman: Arkham Knight και MKX.


Ιδιαίτερα επιτυχημένα εμπορικά φαίνεται πως είναι τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Warner Bros. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, οι πωλήσεις για τα Batman: Arkham Knight και Mortal Kombat X έφτασαν τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα, για το κάθε ένα από αυτά, ενώ οι μέχρι σήμερα πωλήσεις για το LEGO Jurassic World ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Διόλου άσχημα νούμερα για τρία παιχνίδια της αμερικανικής εταιρείας, ενώ να σημειώσουμε πως το Mortal Kombat X είχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην αγορά, από κάθε άλλο τίτλο του δημοφιλούς fighting franchise.

Από την άλλη, το έτερο “μεγάλο” παιχνίδι της Warner Bros και επίλογος της τριλογίας της Rocksteady Studios, Batman: Arkham Knight, έχει επιτύχει αρκετά καλές πωλήσεις, παρ’ όλα τα προβλήματα της PC έκδοσης του τίτλου στο λανσάρισμά του, που είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρσή του από διάφορες σελίδες ψηφιακής διανομής παιχνιδιών. Η εν λόγω έκδοση αναμένεται πως θα επανέλθει στα ηλεκτρονικά καταστήματα προς το τέλος Οκτωβρίου, όπως έγινε γνωστό από την Warner Bros.

Όσον αφορά το μέλλον του Batman franchise, είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καινούργιοι τίτλοι από την Warner Bros, με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη, αφού σύμφωνα με δηλώσεις  εκπροσώπου της εταιρείας, που έγιναν τον προηγούμενο μήνα, ο Batman αποτελεί “ακρογωνιαίο λίθο” μεταξύ των franchises που διαθέτει η Warner Bros. Αν και δεν αναμένεται να επιστρέψει, για κάποιο νέο παιχνίδι με τον Bats, το studio από την Μεγάλη Βρετανία που έδωσε ξεχωριστή ταυτότητα στους τίτλους με υπερήρωες από comics, ο πήχης για το επόμενο παιχνίδι Batman έχει τοποθετηθεί πλέον αρκετά ψηλά.

Μιχάλης Περικλέους
Μιχάλης Περικλέους
Άρθρα: 2505

Υποβολή απάντησης