Εγκαίνια για το πρώτο gaming ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Το Άμστερνταμ, σας καλεί...


Το Άμστερνταμ, σας καλεί…


Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κάποιος το Άμστερνταμ, σε αυτούς τους λόγους προστέθηκε και το πρώτο gaming ξενοδοχείο, το οποίο έκανε τα εγκαίνια του την προηγούμενη εβδομάδα. Το ξενοδοχείο με όνομα The Arcade Hotel, περιλαμβάνει σε κάθε δωμάτιο home κονσόλες και φορητά συστήματα, ενώ στο bar υποδοχής έχει και βιβλιοθήκη για διαφορά comics, δίχως να υπάρξει εξτρά κόστος για αυτές τις υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη για το έργο αυτό: “πραγματοποιήθηκε ο επανασχεδιασμός του ξενοδοχείου σε ένα ειδικό μέρος για ανθρώπους που αγαπάνε το gaming και άπλα ήθελα να δημιουργήσω ένα μέρος που οι ταξιδιώτες και gamers θα ένιωθαν σαν να έμεναν σε σπίτι ενός φίλου.

Σταύρος Λιναρδάκος
Σταύρος Λιναρδάκος

Το ταξίδι και η πορεία του Σταύρου στα ιαπωνικής προέλευσης βιντεοπαιχνίδια ξεκίνησε το μακρινό 1997, με το Final Fantasy VII. Ωστόσο, αυτή η πορεία δεν περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο είδος, αφού οι κλώνοι του, εργάζονται υπερωρίες (με ταχύτητα road runner), ώστε να καλύψουν και άλλες κατηγορίες-genres, της gaming βιομηχανίας.

Άρθρα: 660

Υποβολή απάντησης