Cine-TV News #4

Τα νέα της εβδομάδας και η άποψή μας για το οσκαρικό Karakter.


Trailer: Ballers, season 2
Πρεμιέρα: Καλοκαίρι
Ο αναπάντεχα καλός στην υποκριτική και ιδιαίτερα συμπαθής Dwayne Johnson θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δεύτερη σαιζόν του Ballers. Η σειρά πραγματεύεται τη ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις διαφόρων επιτυχημένων παικτών του αμερικάνικου ράγκμπι μέσα από έναν εύθυμο τόνο. Εάν έχει δει κανείς την σειρά ας μας πει την γνώμη του. Αξίζει να της δώσουμε σημασία ή το θέμα της αφορά αποκλειστικά και μόνο το αμερικάνικο κοινό και δη όσους έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον για το άθλημα και την γκλάμουρ ζωή των παικτών;


Ο Luc Besson θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τηλεοπτικό σκηνικό.
Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης επιτυχιών όπως τα Leon, The Fifth Element και Lucy θα αναλάβει τη συγγραφή και πιθανότατα τη σκηνοθεσία του Artificial Intelligence, προς όφελος του τηλεοπτικού δικτύου Turner Network Television (TNT). Σύμφωνα με την υπόθεση, μία μορφή τεχνητής νοημοσύνης καταφέρνει να αποδράσει από ένα εργαστήριο και να οδηγηθεί σε μία αποστολή με μυστηριώδεις στόχους. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.


Ο Ian McShane θα συμμετέχει στην παραγωγή του American Gods.
Το American Gods βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman, γνωστός για την σειρά κόμικ Sandman αλλά και διάφορα επιτυχημένα βιβλία φαντασίας όπως τα Stardust και Coraline. Το American Gods εκτυλίσσεται σε έναν σύγχρονο κόσμο όπου οι θεοί και τα μυθολογικά πλάσματα είναι υπαρκτά όντα, αλλά η δύναμή τους εξαρτάται από την πίστη που έχουν σε αυτά οι άνθρωποι. Ο Ian McShane (Deadwood, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) θα υποδύεται τον Mr. Wednesday, την ηγετική φιγούρα των Παλαιών Θεών, που είναι εχθροί των Νέων Θεών. Το American Gods θα γυριστεί προς όφελος του τηλεοπτικού δικτύου Starz. Το ρόλο του showrunner έχει αναλάβει ο Bryan Fuller, γνωστός από τις δουλειές του στα Heroes και Hannibal, μεταξύ άλλων.

american gods

Νικόλας Μαρκόγλου
Νικόλας Μαρκόγλου

Η αγάπη του Νικόλα για το gaming ξεκίνησε από το Atari 2600 που εμφανίστηκε ένα ωραίο πρωινό στο σαλόνι. Έκτοτε, το πάθος για τα βιντεοπαιχνίδια εκτοξεύθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ο κινηματογράφος είναι η δεύτερη αγάπη του και παρακολουθεί συχνά ταινίες από την εποχή του ασπρόμαυρου σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters του Hollywood.

Άρθρα: 1435

Υποβολή απάντησης