Το πρώτο gameplay βίντεο του Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Και πληροφορίες για χαρακτήρες.


Και πληροφορίες για χαρακτήρες.


Η Falcom δημοσίευσε το πρώτο gameplay βίντεο του Ys VIII: Lacrimosa of Dana, στο οποίο προβάλει τη μάχη και κάποιες από τις περιοχές του παιχνιδιού. Επίσης, η Falcom μοιράστηκε πληροφορίες για τouς δύο νέους χαρακτήρες του τίτλου, τις Dina και Kuina, οι οποίοι είναι χαρακτήρες που μπορείτε να στρατολογήσετε και σας δίνουν κάποιες ικανότητες. Για παράδειγμα, αν βοηθήσετε τη Dina, ανοίγει ένα “Trading Post” ώστε να μπορείτε να ανταλλάξετε τα υλικά που έχετε, για πιο σπάνια και μοναδικά αντικείμενα. Οι χαρακτήρες – ναυαγοί τους οποίους βοηθάτε, καταλήγουν να ζουν στο Drifting Village, όπου εκεί -μέσω του Quest board- μπορείτε να συμμετέχετε σε διάφορα quests, τα οποία βοηθάνε στην επέκταση (δημιουργία εγκαταστάσεων κλπ) του χωριού.

Το Ys VIII: Lacrimosa of Dana αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 21 Ιουλίου για PS Vita και για Playstation 4 το 2017. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay βίντεο του τίτλου.

Σταύρος Λιναρδάκος
Σταύρος Λιναρδάκος

Το ταξίδι και η πορεία του Σταύρου στα ιαπωνικής προέλευσης βιντεοπαιχνίδια ξεκίνησε το μακρινό 1997, με το Final Fantasy VII. Ωστόσο, αυτή η πορεία δεν περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο είδος, αφού οι κλώνοι του, εργάζονται υπερωρίες (με ταχύτητα road runner), ώστε να καλύψουν και άλλες κατηγορίες-genres, της gaming βιομηχανίας.

Άρθρα: 659

Υποβολή απάντησης