Έρχεται το δεύτερο DLC του Nioh
Μέσα στον τρέχοντα μήνα.
Μέσα στον τρέχοντα μήνα.
Η δημιουργός του Nioh, Team Ninja, ανακοίνωσε ότι το δεύτερο DLC για το Nioh, με τον τίτλο “Defiant Honor”, θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Ιουλίου. Εντός του δεύτερου DLC o ήρωας μας, William, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δυνάμεις της Toyotomi clan, που έχουν δημιουργήσει ένα οχυρό και μαζεύουν δυνάμεις για να επιτεθούν στην πόλη της Osaka. Σύμφωνα με τα παραπάνω, το DLC θα αποτελεί τη συνέχεια των γεγονότων από το Dragon of the North DLC.
Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το DLC θα προσθέσει αρκετά νέα στοιχεία -όπως όπλα, αποστολές, guardian spirits και πολλά ακόμα- μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, θα προστεθεί ένα νέο επίπεδο δυσκολίας και trophies.
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το Defiant Honor DLC, μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των €9.99 μέσα από το PlayStation Store. Όσοι είναι κάτοχοι του Season Pass για τον τίτλο, θα το λάβουν χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.