Εξαιρετικό ντεμπούτο για το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – UK Retail Charts 17 Ιουλίου 2021

Ξεπερνώντας οριακά το Link's Awakening.

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD βρέθηκε απευθείας στο No. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα. Το νέο remaster της Nintendo ξεπέρασε κατά 1.3% τις πωλήσεις του Link’s Awakening όταν κυκλοφόρησε to 2019. Το καινούργιο F1 2021 κατέκτησε το No. 2 με μειωμένες πωλήσεις κατά 30% συγκριτικά με τον περσινό τίτλο. Τα FIFA 21 στο No 3, Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4 και Animal Crossing: New Horizons στο No. 5 έκλεισαν την πρώτη πεντάδα των πωλήσεων.

Η υπόλοιπη δεκάδα δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήκεις, με το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 6, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 7, το Grand Theft Auto V στο No. 8, το Mario Golf: Super Rush στο No. 9 και το Ratchet & Clank: Rift Apart στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  2. F1 2021
  3. FIFA 21
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Minecraft
  7. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  8. Grand Theft Auto V
  9. Mario Golf: Super Rush
  10. Ratchet & Clank: Rift Apart
Χρήστος Ντίνος
Χρήστος Ντίνος

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα του με το PlayStation, αν και η εισαγωγή έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνει ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, Action- Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη, και πάντα υπάρχει χρόνος για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άρθρα: 346

Υποβολή απάντησης