Και σε κονσόλες το Diablo III;

Η Blizzard αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Η Blizzard αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Αναμφίβολα οι φίλοι της σειράς Diablo αναμένουν με αγωνία να μάθουν νεότερα σχετικά με το τρίτο μέρος, αλλά ίσως να υπάρχει χώρος ώστε και οι κάτοχοι των οικιακών συστημάτων να κάνουν όνειρα. Ο Jason Bender, υπεύθυνος σχεδιασμού του νέου τίτλου, δήλωσε πως πρόκειται για μια δημιουργία που ταιριάζει στις κονσόλες. "Είναι γνωστό ότι εργαζόμαστε πάνω στο PC. Αυτό είναι κάτι το αναμενόμενο. Αλλά από την άλλη, πιστεύω πως όλοι μας θα θέλαμε να παίξουμε το Diablo III και στις κονσόλες. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην έκδοση για το PC, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bender.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Diablo είχε μεταφερθεί το 1998 στο PlayStation, ενώ από εκεί και έπειτα η σειρά παρέμεινε ένα αποκλειστικό προνόμιο των προσωπικών υπολογιστών.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης