Τριψήφια άνοδος για αποκλειστικούς τίτλους της Sony – UK Retail Charts 8 Απριλίου 2023

Με το Resident Evil 4 να υποχωρεί.

Ξανά στο Νο. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας βρέθηκε το FIFA 23 την εβδομάδα που τέλειωσε στις 8 Απριλίου. Το Resident Evil 4 Remake έπεσε στο Νο. 2 (-55%), με το Hogwarts Legacy να παραμένει σταθερό στο No. 3, το Mario Kart 8 Deluxe να ανεβαίνει στο Νο. 4 και το The Last of Us: Part 2 να εκτοξεύεται στο Νο. 5 με αύξηση 999%.

Παρόμοια πορεία παρουσίασε και το Gran Turismo 7, το οποίο ανέβηκε στο Νο. 7 με άνοδο πωλήσεων 483%. Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώθηκαν από τα Call of Duty: Modern Warfare 2 στο Νο 6, EA Sports PGA Tour στο Νο. 8, God of War Ragnarok στο Νο. 9 και Super Mario Odyssey στο Νο. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις την εβδομάδα που τέλειωσε στις 8 Απριλίου στην Μεγάλη Βρετανία ήταν οι εξής:

  1. FIFA 23
  2. Resident Evil 4 Remake
  3. Hogwarts Legacy
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. The Last of Us: Part 2
  6. Call of Duty: Modern Warfare 2
  7. Gran Turismo 7
  8. EA Sports PGA Tour
  9. God of War Ragnarok
  10. Super Mario Odyssey
Χρήστος Ντίνος
Χρήστος Ντίνος

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα του με το PlayStation, αν και η εισαγωγή έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνει ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, Action- Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη, και πάντα υπάρχει χρόνος για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άρθρα: 346

Υποβολή απάντησης