Μια ματιά στο co-op του F1 2011

Μέσω του νέου developer diary της Codemasters

Μέσω του νέου developer diary της Codemasters

Το τρίτο κατά σειρά developer diary του F1 2011 παρέδωσε στη δημοσιότητα η Codemasters και η αναμονή για την κυκλοφορία του τίτλου γίνεται πλέον…ανυπόφορη. Η ομάδα από το Birmingham επικεντρώθηκε στο ολοκαίνουργιο co-op championship, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη η οποία πραγματικά έλειπε από το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς. Δύο φίλοι θα είναι σε θέση να αναλάβουν τις δύο διαθέσιμες αγωνιστικές θέσεις σε μια ομάδα και από κοινού να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Βέβαια τίθεται και το θέμα του πρώτου και δεύτερου οδηγού, οπότε ο ανταγωνισμός αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Ήδη το F1 2011 εμφανίζεται αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του και αν τελικά η Codemasters καταφέρει να ικανοποιήσει τους φίλους της για ακόμα μια φορά, θα το μάθουμε στις 23 Σεπτεμβρίου.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4268

Υποβολή απάντησης