“To νέο AC θα είναι το μεγαλύτερο της σειράς”

Δηλώνει ο πρόεδρος της Ubisoft, Yves Guillemot

Δηλώνει ο πρόεδρος της Ubisoft, Yves Guillemot

Μιλώντας στο αγγλικό περιοδικό MCV, ο πρόεδρος της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε πως ο φετινός τίτλος της σειράς Assassin’s Creed θα είναι ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα και πως το franchise θα συνεχίζει να έχει νέο παιχνίδι κάθε χρόνο λόγω της μεγάλης ζήτησης από το κοινό.

"Το Assassin’s Creed είναι ένα φανταστικό franchise και υπάρχουν πολλές προσδοκίες ότι θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας μέχρι τώρα, στην Αμερική το Assassin’s Creed: Revelations ήταν συνεχώς μέσα στο Top Ten, πράγμα που δείχνει πως η ζήτηση από το κοινό είναι σίγουρα εκεί. Πιστεύουμε πως με το να παραδίδουμε περιοδικά νέους τίτλους και να επεκτείνουμε το brand σε άλλες πλατφόρμες, θα συνεχίσει να ικανοποιεί την υπάρχουσα ζήτηση και να προσελκυει νέους fans. Και είμαστε σίγουροι πως το επόμενο Assassin’s Creed θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα.".

Σύμφωνα με φήμες, ο τίτλος για το 2012 θα είναι το Assassin’s Creed 3, με νέο πρωταγωνιστή και πιθανές τοποθεσίες που περιλαμβάνουν το Λονδίνο της βικτωριανής εποχής, τη μεσαιωνική Κίνα και την Τσαρική Ρωσία.

{nomultithumb}

DarkAspros
DarkAspros
Άρθρα: 676

Υποβολή απάντησης