Ανακοινώθηκε νέο μοντέλο 3DS

3DS XL, με μεγαλύτερες οθόνες και κόστος 200 δολάρια

3DS XL, με μεγαλύτερες οθόνες και κόστος 200 δολάρια

Παρόλο που στελέχη της Nintendo δήλωναν πριν από λίγες μόλις ημέρες ότι η εταιρεία ήταν απόλυτα ευχαριστημένη με το ήδη υπάρχον 3DS και ότι δεν σκόπευε να προχωρήσει σε κυκλοφορία νέου μοντέλου, σήμερα το πρωί -μέσα από το Nintendo Direct- ανακοινώθηκε το 3DS XL.

Πρόκειται για μια έκδοση πιστή στα πρότυπα του DSi XL, με σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος από τον προκάτοχό του, ελαφρώς διαφορετικό design, οθόνες 4,88 (η επάνω) και 4,18 ιντσών (η touch), μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (3,5 με 6 ώρες για παιχνίδια του 3DS) και τιμή που θα κυμαίνεται στα 200 δολάρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 3DS XL θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο (στις 19) σε όλες τις αγορές της Δύσης και σε μπλε, κόκκινο και ασημί χρώμα.

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4180

Υποβολή απάντησης