Multiplayer για το Cyberpunk 2077
Ενώ ο παίκτης θα δημιουργεί το δικό του, customizable χαρακτήρα
Ενώ ο παίκτης θα δημιουργεί το δικό του, customizable χαρακτήρα
Σε συνέντευξή του στο Eurogamer, ο Αdam Badowski, managing director στη CD Projekt RED, αποκάλυψε τις βλέψεις της εταιρίας για την προσθήκη multiplayer δυνατοτήτων στο Cyberpunk 2077, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Παράλληλα, η εταιρία ξεκαθάρισε πως ο τρόπος προσέγγισης του Cyberpunk 2077 θα είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν του The Witcher στο gameplay, αλλά και στο θέμα του κεντρικού χαρακτήρα, ο οποίος θα επιλέγεται από τον παίκτη και θα παραμετροποιείται κατάλληλα.
Σε ό,τι αφορά το δεύτερο project του πολωνικού στούντιο, το The Witcher 3, ο Βadowski υπήρξε αρκετά επιφυλακτικός με το θέμα του multiplayer, λέγοντας απλώς πως "υπάρχουν σκέψεις για κάτι", απορρίπτωντας κατηγορηματικά, ωστόσο, τις φήμες που θέλουν ένα μετέπειτα MMO στο σύμπαν του The Witcher.
Και τα δύο "παιδιά" της CD RED αναμένονται να κυκλοφορήσουν για τα PCs και τις κονσόλες επόμενης γενιάς, με το The Witcher 3: Wild Hunt να έχει προγραμματιστεί για το 2014 και το Cyberpunk 2077 μέσα στο 2015.
{nomultithumb}