Trailer για το Gran Turismo 6
The world is your track
The world is your track
Ένα νέο trailer του Gran Turismo 6 έδωσε στη δημοσιότητα η Sony, το οποίο δείχνει -και φυσικά είναι- διαφορετικό από τα όσα έχει δείξει η εταιρία μέχρι σήμερα. Επίσης, η Polyphony Digital ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την BMW, και έτσι, πέρα από τη συμμετοχή της βαυαρικής φίρμας στην ενότητα GT Vision, οι κάτοχοι του τίτλου θα είναι οι πρώτοι που θα μπορέσουν να οδηγήσουν, έστω και ψηφιακά, την ολοκαίνουργια M4 Coupe.
Το νέο ”όπλο” της εταιρίας θα διατεθεί το καλοκαίρι με την μορφή DLC και μάλιστα δωρεάν.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η λίστα με τις επιπλέον εταιρίες που θα συμμετέχουν στην ενότητα GT vision, με τη λίστα σταδιακά να μεγαλώνει. Αναλυτικά οι νέες προσθήκες είναι οι παρακάτω:
– Daihatsu
– Ford
– Hyundai
– Giugiaro
– Automobili Lamborghini
– Lexus
– Mazda
– Mitsubishi
– Subaru
– Tesla
– Toyota
Η πρόταση της Polyphony Digital αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για το PlayStation 3.
{nomultithumb}