Το Three Monkeys είναι ένα ηχητικό παιχνίδι

Και έρχεται μέσα από το kickstarter.


Και έρχεται μέσα από το kickstarter.


“Βίντεο-παιχνίδια”, το λέει και η λέξη, τα παιχνίδια που αγαπάμε να παίζουμε όλοι εμείς, έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό την εικόνα που εμφανίζεται στην τηλεόρασή μας. Πώς θα μπορούσε να υπάρξει ένα βίντεο-παιχνίδι χωρίς καθόλου γραφικά; Αυτό ήθελε να ανακαλύψει η Incus Games και ανέπτυξε το Three Monkeys, ένα παιχνίδι του οποίου τα γραφικά ζουν στη φαντασία του παίκτη.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός τυφλού ανθρώπου, που ζει σε μια καταραμένη χωρά όπου ο ήλιος έχει “ξηλωθεί” από τον ουρανό εκείνου του κόσμου. 

Αυτή τη στιγμή ο τίτλος της Incus games ζητά χορηγούς μέσα από το kickstarter. Αν καταφέρει να κυκλοφορήσει, θα βγει για PC, σε δύο επεισόδια, με το πρώτο να ονομάζεται Three Monkeys Part 1: Into the Abyss και το δεύτερο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της παραγωγής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο από τους δημιουργούς του παιχνιδιού.

Θάνος Τσομπάνης
Θάνος Τσομπάνης

Από τον Cpt. Price μέχρι τον Zavala, ο Θάνος πάντα ήταν παιδί των Multiplayer games. Απολαμβάνει κάθε στιγμή αδρεναλίνης που μπορεί να του προφέρει μια online μάχη ενίοτε σε competitive επίπεδο. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν βγαίνει offline για να βυθιστεί σε μια καλή ιστορία.

Άρθρα: 753

Υποβολή απάντησης