Paris Game Week 2015
Φωτογραφικό αφιέρωμα και video από το Παρίσι (αντί Vidcast...).
Φωτογραφικό αφιέρωμα και video από το Παρίσι (αντί Vidcast…).
Πέρασε και αυτό. Ένα πολύ ευχάριστο τριήμερο περάσαμε στο Παρίσι από τις 27 μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, όπου στο πλαίσιο της έκθεσης Paris Game Week βρεθήκαμε στη συνέντευξη Τύπου της Sony, καθώς επίσης και στο εκθεσιακό κέντρο όπου διεξήχθη η εκδήλωση, και είδαμε πολλά παιχνίδια, νέες και ελπιδοφόρες τεχνολογίες, μιλήσαμε με υψηλόβαθμα στελέχη και, γενικώς, μπήκαμε σε ένα πολύ ευχάριστο “gaming mood”. Από την επόμενη εβδομάδα, και αφού ο υπογράφων ξεκουραστεί λίγο, θα υπάρξει κάλυψη των όσων είδαμε εκεί, κυρίως από τις εκπομπές μας, αλλά και με άρθρα.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2/11, στο Webcast μας, θα μιλήσουμε αναλυτικά για όσα -καινούργια, πάντα- παιχνίδια είδαμε στην έκθεση (Wild, Dreams, Uncharted 4, Gravity Rush 2), το πολύ ενδιαφέρον και σε σχεδόν τελικό πλέον στάδιο PlayStation VR και γενικά για την έκθεση. Αργότερα εντός της εβδομάδας θα δημοσιεύσουμε μια -όπως εκτιμούμε εμείς- άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που καταφέραμε να πάρουμε από τον James Armstrong, ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της SCEE (για την ακρίβεια, ο James Armstrong είναι το “νούμερο 2” στην Ευρώπη, πίσω μόνο από τον Jim Ryan).
Για την ώρα σάς αφήνουμε με ένα σύντομο, “αντί Vidcast” video που τραβήξαμε μέσα από την έκθεση, καθώς και με πολλές φωτογραφίες. Μην ξεχνάτε ότι όλες τις ειδήσεις από την Paris Game Week το GameOver τις έχει μαζεμένες σε ένα σημείο, ώστε όσοι δεν πρόλαβαν την ειδησεογραφία, να έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα με εύκολο τρόπο.
Υ.Γ. Και επειδή αυτή την εβδομάδα η στήλη του Vidcast δεν κατέστη δυνατό να είναι ως όφειλε, αναφέρουμε εν τάχει ότι έχουμε πολλές σημαντικές νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, όπως αυτές των Halo 5: Guardians, Assassin’s Creed Syndicate, WWE 2K16, Divinity: Original Sin – Enhanced Edition και Darksiders: Deathinitive Edition. Περισσότερα για όλα αυτά θα πούμε την επόμενη εβδομάδα.