Εντός του 2016 το Spellforce 3

Στρατηγική και RPG, 2 σε 1.


Στρατηγική και RPG, 2 σε 1.


Όπως ανακοίνωσε η Nordic Games, το SpellForce 3 – το οποίο είχε ανακοινωθεί το 2014 – θα κυκλοφορήσει εντός του 2016, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στη φετινή Ε3, ώστε οι παίκτες να μπορούν να πάρουν μια γεύση από real-time strategy και role-playing game.

To SpellForce 3 υπόσχεται να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία των δύο αυτών ειδών, σε συνδυασμό με μια πλούσια single player ιστορία, η οποία θα διαρκεί περισσότερο από 30 ώρες. Η δράση λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα του SpellForce: The Order of Dawn και το παιχνίδι θα ταξιδέψει τους παίκτες στον υπέροχο, φανταστικό κόσμο της Eo. Επιπλέον, όπως συνέβαινε και με τους προκατόχους του, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο ήρωα και να αναπτύξουν τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, καθώς ολοκληρώνει αποστολές και καθώς εξερευνά τον κόσμο είτε μόνος, είτε με τη συνοδεία έως και τριών παικτών ακόμα. Τέλος, θα υπάρχουν αλλαγές στην οικονομία του παιχνιδιού. Ο χάρτης θα χωρίζεται σε τομείς οι οποίοι θα παρέχουν μια σταθερή ροή υλικών που απαιτούνται για την ανάπτυξη της βάσης και οι οποίοι παράλληλα θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με τη βάση, καθώς η μεταφορά των υλικών θα γίνεται αυτόματα, μέσω οχημάτων. Κάθε τομέας θα παρέχει διαφορετικά υλικά, επομένως θα χρειάζεται προσοχή ως το που ακριβώς οι παίκτες θα πρέπει να χτίζουν και να εξαπλώνουν την επιρροή τους.

To SpellForce 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα εντός της χρονιάς αποκλειστικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1106

Υποβολή απάντησης