Πιθανή μια συνέχεια για το The Order: 1886

"Το IP έχει μέλλον".


“Το IP έχει μέλλον”.


Διόλου απίθανο είναι να προκύψει μελλοντικά ένα sequel για το The Order: 1886, το αποκλειστικό παιχνίδι της Ready At Dawn για το PS4, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015 και απέσπασε μικτές κριτικές από τον ειδικό Τύπο. Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη από τους Ru Weerasuriya και Andrea Pessino, συνιδρυτές για το αμερικανικό studio, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε με το πέρας του κειμένου, το εν λόγω IP έχει μέλλον, ενώ η πιθανότητα επέκτασης του franchise με περισσότερους τίτλους είχε ληφθεί υπόψιν από την πρώτη ημέρα ενασχόλησης της ομάδας ανάπτυξης με αυτό.

Όπως ανέφερε ο Ru Weerasuriya, εκ των directors για το The Order: 1886, υπάρχει μια ευρύτερη ιστορία, μια μακρά ιστορία, η οποία μπορεί να συνεχιστεί, αφού το IP είναι μεγαλύτερο από τις ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί για αυτό από τη Ready At Dawn. Να θυμίσουμε, πως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Λονδίνο του 19ου αιώνα, ενώ πρωταγωνιστές σε αυτή την περιπέτεια στην αγγλική πρωτεύουσα της Βικτωριανής εποχής είναι οι Ιππότες ενός τάγματος, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με λυκάνθρωπους.

Όσον αφορά τη συνέχεια στο franchise και τις προθέσεις της Sony για αυτό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ru Weerasuriya, αυτή η ερώτηση πρέπει να απευθυνθεί προς την ιαπωνική εταιρεία.

Μιχάλης Περικλέους
Μιχάλης Περικλέους
Άρθρα: 2505

Υποβολή απάντησης