Everybody’s Golf

Η Sony φέρνει στο PSP ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Η Sony φέρνει στο PSP ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

O Tiger Woods θα σκάσει από το κακό του!

Πατήστε για μεγέθυνση της εικόναςΑν ήσασταν κάτοχος PlayStation, είναι πιθανό να είχατε ακουστά τη σειρά Everybody’s Golf. Ήταν ιαπωνικά παιχνίδια που ασχολούνταν με το άθλημα του γκολφ, διαθέτοντας περισσότερο ένα χαρωπό και παιδικό ύφος –φέρτε στο μυαλό σας τα Mario Golf- παρά το ρεαλισμό της σειράς Tiger Woods. Τα παιχνίδια Everybody’s Golf έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, όμως στη Δύση δεν επέφεραν τα αποτελέσματα που οι δημιουργοί της σειράς θα επιθυμούσαν.

Προχωράμε στο 2005 και στην επικείμενη κυκλοφορία του PSP. H Sony –παρά την εμπορική αποτυχία- δείχνει να πιστεύει στα Everybody’s Golf και για αυτό ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι της σειράς για τη φορητή της κονσόλα. Οι κεντρικοί χαρακτήρες του νέου παιχνιδιού είναι κλασικές ιαπωνικές φιγούρες ατόμων με μικρά σώματα και μεγάλα κεφάλια, κάτι που προδίδει το γενικότερο παιδικό ύφος που διαθέτει το παιχνίδι.

Πατήστε για μεγέθυνση της εικόναςΤο κυριότερο χαρακτηριστικό που το GameOver εντόπισε στο Everybody’s Golf, ήταν η ευκολία του PSP να σχεδιάζει όμορφα και λεπτομερή τρισδιάστατα τοπία, με ικανοποιητικό βαθμό λεπτομέρειας και πολύ καλή ταχύτητα. Βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε τον απλοϊκό χειρισμό που είναι κατάλληλος ακόμη και για αρχάριους –βασικά σκοπεύετε το σημείο που θέλετε να πάει η μπάλα, ρυθμίζετε τη δύναμη του χτυπήματος και αυτό ήταν.

Μπορεί να ακούγεται απλό, όμως σας βεβαιώνουμε πως το παιχνίδι της Sony διαθέτει γερές δόσεις εθισμού και διασκέδασης, μιας διασκέδασης που αυξάνεται κατακόρυφα με τη δυνατότητα παιχνιδιού πολλών παικτών μέσω του ασύρματου πρωτοκόλλου Wi-Fi που διαθέτει το PSP. To Everybody’s Golf αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Μάιο ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του PSP στην ευρωπαϊκή αγορά.

Κυκλοφορία Μάιος 2005

{nomultithumb}

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4170

Υποβολή απάντησης