Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Νέα trailer και εικόνες από τον τίτλο της PD.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Νέα trailer και εικόνες από τον τίτλο της PD.

Λίγο πριν την έναρξη της παρουσίασης και κατά τη διάρκεια του preshow event της Sony έγινε γνωστό ότι το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο του 2017. Αρχικά ο τίτλος αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2016, όμως η κυκλοφορία του αναβλήθηκε και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνει διαθέσιμος. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα video στο οποίο ο δημιουργός της σειράς Kazunori Yamauchi μας ξενάγησε στα γραφεία της Polyphony Digital στο Τόκιο.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέα trailer από τον τίτλο, με το ένα -άκρως εντυπωσιακό οπτικά- να είναι αφιερωμένο στο μουσικό θέμα του Gran Turismo Sport και το άλλο να εστιάζει στην e-sport πλευρά του τίτλου. Μέσα στο trailer έκανε την εμφανισή της η αγαπημένη πίστα Mount Panorama, ενώ κάποια πλάνα φαίνεται να προδίδουν την ύπαρξη κάποιου gymkhana-autocross mode. Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε γνωστή για τον τίτλο αφου απουσίαζε πλήρως από την κύρια παρουσίαση της Ιαπωνικής εταιρίας ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου αναμένεται να γίνει γνωστή, σύμφωνα με την Polyphony Digital, “σύντομα”. Περισσότερες πληροφορίες για το Gran Turismo Sport θα βρείτε στο αναλυτικό μας preview.

thrustmaster tgt2

Τέλος σήμερα αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα τιμονιέρα της Thrustmaster, την T-GT, η οποία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Polyphony Digital και επομένως θεωρείται η επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo Sport. Η Thrustmaster T-GT θα χρησιμοποιεί ένα T-40VE brushless μοτέρ για το force feedback το οποίο έχει ενσωματομένο το νέο T-MCE σύστημα ψύξης. Η συγκεκριμένη τιμονιέρα -αν και δεν χρησιμοποιεί direct drive μηχανισμό- θεωρείται η πιο high-end πρόταση της εταιρίας για αυτό και η τιμή της είναι €799. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το κύριο σώμα της τιμονιέρας (T-GT wheel base), το αποσπομενο τιμόνι (T-GT wheel rim) και το T3PGT σετ πενταλιών.

Χρήστος Χιωτέλλης
Χρήστος Χιωτέλλης

Λάτρης της ταχύτητας, του ορθόδοξου multiplayer, των τίτλων της Rockstar και των υπόλοιπων καλών παιχνιδιών. Αρκετές φορές του αρέσει να αφήνει το controller και να διαβάζει για την «βιομηχανία». Όταν βγαίνει offline, ίσως τον βρεις να προγραμματίζει, να βλέπει ταινίες, σειρές και αγώνες ταχύτητας ή ποδοσφαίρου.

Άρθρα: 712

Υποβολή απάντησης