
Ετοιμάζεται η επιστροφή του Σκοτεινού Ιππότη;
Με εμπλοκή του Court of Owls.

Με εμπλοκή του Court of Owls.
Έχουν περάσει περισσότερο από τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ο Batman έκανε για τελευταία φορά την εμφάνισή του στα videogames, μέσα από το Batman: Arkham Knight, αλλά φαίνεται ότι ο Σκοτεινός Ιππότης ίσως κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του με μια νέα ιστορία στην οποία εμπλέκεται το Court of Owls, εάν το tweet από τους δημιουργούς του Arkham Origins, WB Montreal, αποτελεί κάποιου είδους ένδειξη.
Αυτό που αρχικά μοιάζει με μια εορταστική εκδήλωση για την 80η επέτειο του Batman με μια εικόνα του Bat Signal, αποδεικνύεται κάτι πολύ περισσότερο, καθώς περιέχει ενδείξεις που θα μπορούσαν να παρέχουν μια σύνδεση με έναν πιθανό νέο τίτλο Batman από το στούντιο WB Montreal. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του tweeted βίντεο, εμφανίζονται στιγμιαία τρεις εικόνες, με τη μια να συνδέεται με το Court of Owls, το σκιερό δίκτυο των πλουσιότερων και πιο σεβαστών κακοποιών της Gotham, που κινούν τα νήματα της πόλης κρυμμένοι στις σκιές. Τέλος, να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κυκλοφορήσει η φωτογραφία μιας κοπέλας από την ομάδα ανάπτυξης του στούντιο WB Montreal με το έμβλημα του Court of Owls στην πλάτη.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω αποτελούν εικασίες για την ώρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα στοιχεία είναι αρκετά συναρπαστικά.
@WBGamesMTL is proud to celebrate Batman’s 80th anniversary with rest of the world during #BatmanDay #Batman80 pic.twitter.com/4VGz9kBWxj
— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) September 22, 2019