
Νέο χαρακτηριστικό για το GRID
Μέσα από το Season Two update.

Μέσα από το Season Two update.
Η Codemasters ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να προσφέρει στους φίλους του racing sim τίτλου GRID ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούν συχνά: τη δυνατότητα της αλλαγής της διάρκειας των αγώνων στο Career Mode.
Μέσα από ένα tweet στο Twitter και ένα post στο επίσημο forum του παιχνιδιού, το studio αποκάλυψε ότι μετά το update οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τη διάρκεια των αγώνων μέσα από το μενού Επιλογές> Παιχνίδι> Δυσκολία, επιλέγοντας μια από τις προεπιλογές x1 σε x2, x3, x4 ή x5, κάνοντας τους αγώνες να έχουν έως και πέντε φορές περισσότερους γύρους.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διάθεση του Season Two update, αλλά η Codemasters υπόσχεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά, επομένως θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα κάποια ανακοίνωση.
Το GRID κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4, PC και Google Stadia.
Some of you were happy with the length of races in GRID’s Career mode, some of you wanted longer races.
We’ve said, “Why not both?”
Career race length customisation is coming to all players with the launch of GRID Season 2 | https://t.co/MCCnrSjFJ4 pic.twitter.com/Zq7IAE8yFe
— Codemasters (@Codemasters) January 23, 2020