Μια ακόμη πρωτιά για το Wii στην Ιαπωνία

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το PlayStation 3 ενώ ακόμα χειρότερα το Xbox 360

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το PlayStation 3 ενώ ακόμα χειρότερα το Xbox 360

Γνωστές έγιναν οι πωλήσεις για τον μήνα Φεβρουάριο στην Ιαπωνία από την Enterbrain και για άλλη μια φορά η Nintendo θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Έτσι, το Wii οδηγεί και πάλι την κούρσα των τριών μονομάχων, πουλώντας 331.627 τεμάχια σε αντίθεση με τις 89.131 του PlayStation 3. Μπορεί η κονσόλα της Sony να αδυνατεί να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, αλλά τον συγκεκριμένο μήνα είναι αλήθεια πως κυκλοφορίες όπως τα Super Smash Bros Brawl, αλλά και η διάθεση του Wii Fit, έδωσαν μια σαφή ώθηση στο Wii. Από την άλλη, η Microsoft δείχνει για μια ακόμα φορά ότι στην Ιαπωνία είναι έξω από τα νερά της, μιας και τα 14.079 Xbox 360 που πουλήθηκαν αποτελούν ένα αποκαρδιωτικό νούμερο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως το Super Smash Bros Brawl έγινε ο τίτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις, μιας και κατάφερε μέσα σε 11 ημέρες να φτάσει το 1 εκατομμύριο.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4264

Υποβολή απάντησης