Οι πρώτες πληροφορίες για το Sims 3

Οι Sims μας θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν σε έναν ανοικτό και ενιαίο κόσμο

Οι Sims μας θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν σε έναν ανοικτό και ενιαίο κόσμο Παρόλο που η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Sims 3 αναφέρει ότι οι πρώτες πληροφορίες για τον νέο αυτό τίτλο θα γίνουν γνωστές στις 19 Μαρτίου, τελικά το περιοδικό PC Gamer UK -και δια στόματος του creative director των Sims Rod Humble- έρχεται αρκετά νωρίτερα να αποκαλύψει μερικά από τα στοιχεία θα περιέχονται στο εν λόγω sequel. Σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό, αυτήν τη φορά το Sims 3 δεν θα περιορίζεται από, μικρούς σχετικά, περιβαλλοντικούς χώρους χωριζόμενους από loadings αλλά, αντίθετα, θα περιλαμβάνει έναν πλήρως ανοιχτό και ενιαίο κόσμο όπου οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούμε να οδηγήσουμε τον Sim μας στα σπίτια των φίλων μας, στη δουλειά του κ.λπ. Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως θα διαδραματίζει η πολυπλοκότητα των συναισθημάτων των Sims, με τον κύριο Humble να υπόσχεται αμέτρητους παράγοντες που θα συντελούν στη διαμόρφωσή τους.

Τέλος, θα υπάρχει πλήρως αναβαθμισμένο και πλουσιότερο σύστημα δημιουργίας του Sim μας, οι οποίοι και θα φαίνονται πολύ πιο φυσικοί και αληθινοί -όσον αφορά την εμφάνισή τους τουλάχιστον. {nomultithumb}

Νικόλας Μαρκόγλου
Νικόλας Μαρκόγλου

Η αγάπη του Νικόλα για το gaming ξεκίνησε από το Atari 2600 που εμφανίστηκε ένα ωραίο πρωινό στο σαλόνι. Έκτοτε, το πάθος για τα βιντεοπαιχνίδια εκτοξεύθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ο κινηματογράφος είναι η δεύτερη αγάπη του και παρακολουθεί συχνά ταινίες από την εποχή του ασπρόμαυρου σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters του Hollywood.

Άρθρα: 1444

Υποβολή απάντησης