Νέοι τίτλοι Star Wars για τα συστήματα της Nintendo

H LucasArts ανακοινώνει -μεταξύ άλλων- έναν τίτλο βασισμένο στο Wii Remote για τον έλεγχο του lightsaber

H LucasArts ανακοινώνει -μεταξύ άλλων- έναν τίτλο βασισμένο στο Wii Remote για τον έλεγχο του lightsaber Την ανάπτυξη δύο νέων τίτλων που θα βασίζονται στο σύμπαν του Star Wars ανακοίνωσε η Lucas Arts, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για τα Wii και DS. Το Clone Wars: Lightsaber Duels -που θα βασιστεί στην αντίστοιχη επερχόμενη CGI σειρά- έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του, μιας και οι παίκτες θα χειρίζονται τα lightsabers αποκλειστικά με το Wii Remote. Έτσι, μετά από καιρό ο διακαής πόθος αρκετών χρηστών της κονσόλας της Nintendo γίνεται πραγματικότητα, ενώ όπως δηλώνει και η LucasArts η κίνηση του χαρακτήρα θα γίνεται με το Nunchuk ενώ όλες οι κινήσεις του φωτόσπαθου θα είναι στηριγμένες στο χειριστήριο της κονσόλας “με έναν τρόπο που δεν έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα”.

“Μπορεί ως ένα βαθμό κάτι τέτοιο να ισχύει και στο Force Unleashed, αλλά το Clone Wars είναι αυτό που πραγματικά περίμεναν οι οπαδοί της σειράς” δηλώνει χαρακτηριστικά υπεύθυνος της εταιρίας σε συνέντευξη που παραχώρησε. Από την άλλη, η αντίστοιχη έκδοση για το DS θα ονομάζεται Jedi Alliance και -παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές θα είναι μια διαφορετική δημιουργία- η χρήση του stylus εξάπτει τη φαντασία. Ελπίζουμε κατά τη διάρκεια της Ε3 να έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τα μελλοντικά παιχνίδια της LucasArts.

Γιώργος Τσακίρογλου {nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης