Νέο RPG από την Majesco αποκλειστικά για το DS

Tο Away Shuffle Dungeon θα αποτελέσει προϊόν συνεργασίας των Mistwalker και AQ Interactive

Tο Away Shuffle Dungeon θα αποτελέσει προϊόν συνεργασίας των Mistwalker και AQ Interactive Η Majesco ανακοίνωσε πως ενώνει τις δυνάμεις της με την Mistwalker και την AQ Interactive για τη δημιουργία του Away Shuffle Dungeon, ενός νέου RPG που προορίζεται αποκλειστικά για το Nintendo DS. Tο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ομάδα που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου, μιας και για τον επικεφαλής της -τον Hironobu Sakaguchi- τα σχόλια περιττεύουν. Στο πλευρό του θα βρεθούν οι Nobuo Uematsu, που θα αναλάβει τον τομέα του ήχου και που έχει διακριθεί για τις συνθέσεις της σειράς Final Fantasy και ο Naoto Oshima, που επί χρόνια αποτελεί τον σχεδιαστή χαρακτήρων της σειράς Sonic. Σε ό,τι αφορά το σενάριο το Away Shuffle Dungeon -αν και ακόμα δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες- θα ακολουθεί το στερεότυπο μονοπάτι των τίτλων της κατηγορίας, όπου ένα νεαρό αγόρι ονόματι Hero θα πρέπει να υπερασπιστεί το Webb Village από μια άγνωστη δύναμη.

Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί το προσεχές φθινόπωρο, ενώ οι δηλώσεις εκατέρωθεν είναι σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την Majesco να είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με τον Sakaguchi, για τον οποίο αναφέρει ότι η εμπειρία του θα βοηθήσει το Away Shuffle Dungeon να διακριθεί. {nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης