Η Relic θεωρεί λάθος κίνηση τα ports από το PC

Και συγκεκριμένα τα RTS τα οποία έχουν σαν σημείο αναφοράς το χειρισμό

Και συγκεκριμένα τα RTS τα οποία έχουν σαν σημείο αναφοράς το χειρισμό

Τελικά, η μεταφορά ενός τίτλου που ανήκει στην κατηγορία των RTS από το PC σε μια κονσόλα είναι μια κίνηση που η Relic δείχνει να μην επικροτεί και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχει πράξει κάτι αντίστοιχο. H εταιρία που είναι υπεύθυνη για τα Homeworld, Company of Heroes και Warhammer μπορεί να θεωρεί την ιδέα συνολικά ως αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι που δεν δείχνει να ταιριάζει στις δημιουργίες της -όπως παραδέχθηκε ο Mark Noseworthy, παραγωγός της Relic. Σημείο αναφοράς είναι πάντοτε ο χειρισμός, όπου αν κάτι έχει δημιουργηθεί στο PC, κατόπιν αν εμφανιστεί σε μια κονσόλα θα είναι μη συμβατό με το γενικότερο σχεδιασμό του τίτλου.

Ωστόσο, τα νέα για τους οπαδούς της Relic, που τυχαίνει να έχουν στην κατοχή τους κάποια κονσόλα, είναι αρκετά αισιόδοξα, μιας και το Dawn of War II -που δεν χαρακτηρίζεται σαν ένα "παραδοσιακό" RTS- είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει να περάσει στην αντίπερα όχθη, παρόλο που ακόμα δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως παλιότερα η Relic είχε προσφέρει στους κατόχους του Xbox 360 το The Outfit.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης