Το Avatar θα “ενώσει” τα PS3 και PSP

Την ανταλλαγή δεδομένων θα επιτρέπει ο νέος τίτλος της Ubisoft

Την ανταλλαγή δεδομένων θα επιτρέπει ο νέος τίτλος της Ubisoft

Τη δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων θα έχουν το προνόμιο να πράξουν οι κάτοχοι των PlayStation 3 και PlayStation Portable, όταν το Avatar: The Videogame κυκλοφορήσει και για τις δύο κονσόλες. Βέβαια, αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία θα είναι κάπως περιορισμένη μιας και, πρακτικά, οι παίκτες θα μπορούν να συγκρίνουν τα ”Effort Points” τα οποία θα έχουν κερδίσει -αν και η Ubisoft αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως με αυτό τον τρόπο να ξεκλειδώνεται αποκλειστικό υλικό και για τις δύο εκδόσεις του τίτλου. Όσοι θυμούνται, η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ότι κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και με το Assassin’s Creed, οπότε και η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη.

Σε ό,τι αφορά το Avatar και κατόπιν της προβολής του trailer, έχει αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι του μυστηρίου που το περιέβαλε και σύντομα το κοινό θα μπορέσει να διαπιστώσει αν η νέα πρόταση του James Cameron θα καταφέρει να κάνει πράξη τις πολλές υποσχέσεις.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης