Το Star Ocean έρχεται στο PS3

Αλλά για την ώρα η κυκλοφορία αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας

Αλλά για την ώρα η κυκλοφορία αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας

Αν και οι περισσότεροι ανέμεναν μια ανακοίνωση της Square-Enix σχετικά με τη μεταφορά του Star Ocean: The Last Hope στο PlayStation 3, τελικά αυτή ήρθε με "πλάγιο" τρόπο. Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Famitsu, που φημίζεται για την εγκυρότητά του, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στην κονσόλα της Sony στις 4 Φεβρουαρίου του 2010. Η συγκεκριμένη έκδοση θα φέρει τον τίτλο ”International”, τα voice overs θα είναι τόσο στα ιαπωνικά όσο και στα αγγλικά, ενώ θα προσφέρει αγγλικούς, γαλλικούς και γερμανικούς υπότιτλους. Για την ώρα δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για την αγορά της Ευρώπης, αν και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο τίτλος θα είναι region free, τότε δεν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο.

Πάντως είναι αναγκαίο να επισημανθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Square-Enix, ενώ τη γνώμη του GameOver για την έκδοση του τίτλου στο Xbox 360 θα τη βρείτε εδώ.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης