Η παρουσία της Ubisoft στο TGS

Λίγους αλλά ενδιαφέροντες τίτλους θα παρουσιάσει η εταιρία στη συγκεκριμένη έκθεση

Λίγους αλλά ενδιαφέροντες τίτλους θα παρουσιάσει η εταιρία στη συγκεκριμένη έκθεση

Καθώς οι μέρες περνούν και η ημερομηνία έναρξης του Tokyo Games Show πλησιάζει, έφτασε πλέον η ώρα για την Ubisoft να ανακοινώσει τους τίτλους τους οποίους προτίθεται να παρουσιάσει στο κοινό. Ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω λίστα, ισχύει το κλασικό ρητό ”λίγα και καλά” και έτσι μπορεί πρακτικά ο αριθμός να είναι μικρός, αλλά αναμφίβολα η κάθε δημιουργία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Βέβαια την προσοχή του κοινού αναμένεται να τραβήξουν τα Assassin’s Creed II και Splinter Cell: Conviction, αλλά και το Red Steel 2 -το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για το Wii- δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Το Tokyo Games Show θα διεξαχθεί μεταξύ 24 και 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η λίστα με τους τίτλους της γαλλικής εταιρίας είναι η παρακάτω:

– Assassin’s Creed II
– Splinter Cell: Conviction
– Avatar: The Game
– Red Steel 2
– Rabbids Go Home

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4265

Υποβολή απάντησης