[E3] Devil’s Third: ο νεος τιτλος του Itagaki

H πρώτη προσπάθεια του δημιουργού του Ninja Gaiden μετά την απομάκρυνσή του από την Tecmo

H πρώτη προσπάθεια του δημιουργού του Ninja Gaiden μετά την απομάκρυνσή του από την Tecmo

Εκρηκτική προβλέπεται η επιστροφή του ιδιορρύθμου Ιάπωνα δημιουργού με ένα ολοκαίνουριο franchise, την πρώτη του δουλεία, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Tecmo. Όπως γίνεται φανερό από το trailer που παρουσίασαν στο κοινό η ΤΗQ και το νεοσυσταθέν στούντιο ανάπτυξης του Itagaki, Valhalla, το παιχνίδι “Devil’s Third”, θα είναι ένας action τίτλος που θα εστιάζει σε shooting μηχανισμούς αλλά και στην "ειδικότητα" του Ιάπωνα, δηλαδή το ανελέητο και ασταμάτητο hack’n’slash gameplay. Όσο μας επιτρέπει να διακρίνουμε το πρώτο αυτό δείγμα από το επερχόμενο παιχνίδι, οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις και το αίμα θα ρέει άφθονο, στοιχεία που χαρακτήριζαν σαφώς τη σειρά Ninja Gaiden.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει από την THQ σε PS3 και Xbox 360, αλλά προς το παρόν, η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.

 

{nomultithumb}

Σάββας Καζαντζίδης
Σάββας Καζαντζίδης

O Σάββας δεν παίζει videogames από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Δεν ξέρει πως είναι από κοντά ένα NES πόσο μάλλον ένα SNES. Παρόλα αυτά καταφέρνει και ανέχεται τον εαυτό του ως gamer και που και που, μεταξύ Heavy Metal και Χέβι Μέταλ, παίζει και κανένα παιχνίδι.

Άρθρα: 761

Υποβολή απάντησης