Το Super Star Wars στο Xbox 360;

Κατι τέτοιο φαίνεται πως επιθυμεί η Lucas Arts

Κατι τέτοιο φαίνεται πως επιθυμεί η Lucas Arts

Tο σύμπαν του Star Wars έχει παραδώσει κατά καιρούς ορισμένες κορυφαίες δημιουργίες, αλλά πραγματικά έιναι αδύνατο να ξεχάσει κάποιος τις εποχές όπου οι τίτλοι της σειράς για το Super Nintendo είχαν θέσει νέα στάνταρ για την εποχή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Haden Blackman, executive producer του The Force Unleashed II, δήλωσε πως η εταιρία αναζητά μεν συνεχώς νέες νέες κατευθύνσεις, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει το παρελθόν. Η σκέψη της επιστροφής του Super Star Wars -ίσως σε ανανεωμένη μορφή- είναι ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο καιρό, με πιθανή πλατφόρμα μεταφοράς να είναι το Xbox 360. "Πραγματικά θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν κάποια στιγμή έβλεπα το Super Star Wars στο Xbox 360, τα πάντα είναι πιθανά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Blackman, κάνοντας τους κατόχους της κονσόλας της Microsoft να αισιοδοξούν για το μέλλον.

Το Super Star Wars κυκλοφόρησε το 1992 αποκλειστικά για το Super Nintendo, ενώ όσοι δεν είχαν την τύχη να ασχοληθούν μαζί του τότε, μπορούν να το προμηθευτούν μέσω της Virtual Console του Wii.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4268

Υποβολή απάντησης