Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου το DiRT3

Ενώ το νέο GRID θα πρέπει να αναμένεται το 2012

Ενώ το νέο GRID θα πρέπει να αναμένεται το 2012

Ο Rod Cousens, CEO της Codemasters, αποκάλυψε την πολιτική της εταιρίας του σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις νέες racing προτάσεις. Ο Cousens δήλωσε πως το DiRT 3 θα κυκλοφορήσει στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Απριλίου και 30 Ιουνίου του επόμενου έτους, χωρίς να μπορεί ακόμα να είναι σε θέση να γίνει περισσότερο σαφής. Τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τους φίλους της σειράς GRID, μιας και το δεύτερο μέρος θα πρέπει να αναμένεται το 2012. Το αφεντικό της Codemasters αποκάλυψε πως η ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει από εδώ και στο εξής να προσφέρει εναλλάξ έναν τίτλο DiRT και έναν GRID ανά έτος, οπότε, αφού το DiRT 3 είναι προγραμματισμένο για το επόμενο έτος, το GRID 2 μετατίθεται για το 2012.

O λόγος που θα συμβαίνει αυτό οφείλεται στο γεγονός πως, πρακτικά, οι τίτλοι αναπτύσσονται από μία και μόνο ομάδα ανάπτυξης. Συνεπώς, τίθεται θέμα χρόνου ώστε να δημιουργηθεί το κάθε νέο επεισόδιο.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4267

Υποβολή απάντησης