Επιβεβαιώθηκε το Rayman Legends

Μέσα από ένα trailer που διέρευσε στο διαδίκτυο [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μέσα από ένα trailer που διέρευσε στο διαδίκτυο [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ένα trailer που διέρευσε στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Rayman Legends, του φημολογούμενου sequel του Rayman Origins. Εκτός, όμως, από αυτό, αποκαλύφθηκε και ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργεί το παιχνίδι στο Wii U. To Rayman Legends, λοιπόν, θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία NFC που θα διαθέτει το χειριστήριο του Wii U. Έτσι, τα αντικείμενα που θα τοποθετούνται πάνω στο tablet, θα διαβάζονται ηλεκτρονικά και θα φορτώνονται μέσα στο παιχνίδι. 

Επιπροσθέτως, το χειριστήριο-tablet φαίνεται να λειτουργεί και ως ανεξάρτητη οθόνη, επιτρέποντάς μας να παίξουμε μέσω της αφής. Το platformer, τέλος, θα περιέχει διάφορα multiplayer modes, καθώς και νέους playable χαρακτήρες. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου, μπορείτε να δείτε στον player που ακολουθεί το σχετικό trailer.

Όμως βιαστείτε…

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (27/4/2012 – 19:00)

H Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Rayman Legends, το οποίο αναπτύσσεται από τον Michel Ancel και την ομάδα του στο Montpellier. Μπορείτε πλέον να δείτε το βίντεο με την ησυχία σας, το οποίο όμως, σύμφωνα με την εταιρεία, "προοριζόταν καθαρά ως ένα βίντεο επίδειξης για τις εσωτερικές ομάδες παραγωγής και δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το τελικό παιχνίδι, την τελική κονσόλα ή τα χαρακτηριστικά τους".

{VIDEO_1}

{nomultithumb}

Δημήτρης Ζουμάς
Δημήτρης Ζουμάς
Άρθρα: 6408

Υποβολή απάντησης