Συνεργασία People Can Fly και Square-Enix

Σύσταση νέου στούντιο για τη δημιουργία ενός "ΑΑΑ" FPS.

Σύσταση νέου στούντιο για τη δημιουργία ενός “ΑΑΑ” FPS.

H People Can Fly, η ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών με έδρα την Πολωνία, ανακοίνωσε την επέκταση του δυναμικού της, με τη σύσταση ενός νέου στούντιο στη Νέα Υόρκη. Με το στούντιο αυτό, η People Can Fly, που έγινε γνωστή για το έργο της στα παιχνίδια Bulletstorm και Gears of War Judgment, φτάνει τα 200 άτομα σε προσωπικό, συνολικά σε Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, πέρα από την ανακοίνωση της σύστασης ενός νέου στούντιο στη Νέα Υόρκη, που θα έχει για υπεύθυνους τους David Grijns και Roland Lesterlin (ιδρυτές των Avalanche Studios New York και Defiant Studios), και 30 ακόμα στελέχη που εργάστηκαν στις Avalanche, Activision Blizzard, Ninja Theory και Eidos Montreal, ανακοινώθηκε ότι το εν λόγω στούντιο εργάζεται σε ένα νέο “AAA” FPS παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Square-Enix. Επίσης, η People Can Fly θα είναι στη φετινή έκθεση Ε3, που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του εν λόγω τίτλου στη συνέντευξη Τύπου της Square-Enix, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 04:00.

Γιώργος Καλλίφας
Γιώργος Καλλίφας

Απο το 1982 και έναν "κλώνο" κονσόλας Atari ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation, Xbox... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα . Σήμερα βρίσκει ακομα χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, αλλά και κανένα high fantasy βιβλίο, ταινίες και σειρές.

Άρθρα: 4203

Υποβολή απάντησης