Nioh 2 cover art

Άνω των 2.5 εκ. αντιτύπων οι πωλήσεις του Nioh 2

Γιορτάζοντας την 5η επέτειο της σειράς.

Γιορτάζοντας την 5η επέτειο της σειράς, οι Koei Tecmo και Team Ninja ανακοίνωσαν πως το Nioh 2 έχει καταγράψει περισσότερα από 2.5 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις.

Η προηγούμενη ενημέρωση που είχαμε αναφορικά με την εμπορική πορεία του εν λόγω παιχνιδιού ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν βρισκόταν στα 2 εκ. πωληθέντα αντίτυπα.

Υπενθυμίζουμε πως ολόκληρη εν λόγω η σειρά ξεπέρασε τα 6 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις 6 μήνες μετά από το ορόσημο των 5 εκ. αντιτύπων.

Το Nioh 2 κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 4 τον Μάρτιο του 2020 και μετέβη στους υπολογιστές τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Επιπλέον, έγινε διαθέσιμο και στο PlayStation 5 μέσω της Nioh Collection.

Γιώργος Ανδρεαδάκης
Γιώργος Ανδρεαδάκης

Γεννηθείς το 2001, ο Γιώργος δε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους "παλιούς" του χώρου, καθώς η ενασχόλησή του με τα video games ξεκίνησε το 2008, παρέα με PS2 και Gran Turismo 4. Έκτοτε, όντας κυρίως single player, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, ενώ βρίσκει πάντα χρόνο για σωματική άσκηση και Metal/ Hard Rock μουσική.

Άρθρα: 646

Υποβολή απάντησης