Θα αργήσει η PC έκδοση του Batman: Arkham Knight
Οπλιστείτε με υπομονή.
Οπλιστείτε με υπομονή.
Η ομάδα ανάπτυξης της PC έκδοσης του Batman: Arkham Knight δεν φαίνεται να έχει βρει λύση στα προβλήματα του παιχνιδιού ακόμα, και τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, μιας και σχετικό email που φαίνεται να στάλθηκε σε εταιρία πωλήσεων παιχνιδιών στην Αυστραλία, αναφέρει πως θα χρειαστεί χρόνο μέχρι την άνοιξη για να λυθούν τα προβλήματα της εν λόγω έκδοσης.
Συγκεκριμένα, το Kotaku υποστηρίζει πως το email που στάλθηκε έχει ως εξής, “Όπως γνωρίζετε, οι πωλήσεις της έκδοσης για Η/Υ του Batman: Arkham Knight έχουν σταματήσει, με τις Warner Bros. και Rocksteady να δουλεύουν ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από τις ομάδες, είναι πως το παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι την άνοιξη. Λόγω των παραπάνω συνθηκών, αναγκαστήκαμε να ανακαλέσουμε όλα τα αποθέματα της PC έκδοσης του Batman, μέχρι να βρεθεί μια λύση”.
Να σημειώσουμε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η “άνοιξη” αναφέρεται στην Αυστραλία μιας και εκεί η άνοιξη ξεκινάει το Σεπτέμβριο και τελειώνει το Νοέμβριο.