Πιθανή η έλευση της σειράς Assassin’s Creed στο Switch

Δύο παλιά παιχνίδια της σειράς σε μια κυκλοφορία.

Δύο παλιά παιχνίδια της σειράς σε μια κυκλοφορία.

Πριν από έναν μήνα περίπου η γερμανική Media Markt έκανε μια ανάρτηση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, αποκαλύπτοντας την έλευση της σειράς Assassin’s Creed στο Nintendo Switch, μέσω μιας συλλογής παιχνιδιών που έχουν ήδη γίνει διαθέσιμα στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακριβώς για ποια παιχνίδια πρόκειται.

Πρόσφατα, όμως, η διαρροή αυτή έγινε λίγο πιο συγκεκριμένη, χάρη σε ένα τσέχικο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τόσο το πλήρες όνομα της συλλογής, όσο και το boxart του τίτλου. Σύμφωνα με αυτό το κατάστημα, το Nintendo Switch πρόκειται να υποδεχτεί άμεσα το Assassin’s Creed III: Liberation Collection, το οποίο θα περιλαμβάνει το Assassin’s Creed ΙΙΙ και το Assassin’s Creed: Liberation. Το Assassin’s Creed III εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης και αποτελεί το τελευταίο μέρος της ιστορίας του Desmond Miles, ενώ το Assassin’s Creed: Liberation είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το PlayStation VITA, ενώ αργότερα έγινε διαθέσιμο ως HD επανέκδοση για κονσόλες και υπολογιστές και αφηγείται τις περιπέτειες της Aveline De Granpre, η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των σκλάβων στη Νέα Ορλεάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ubisoft έχει ανακοινώσει τη διάθεση των remastered editions των δύο αυτών τίτλων στις αρχές του έτους που διανύουμε, με τους τίτλους να κυκλοφορούν αυτόνομα αλλά και δωρεάν για τους κατόχους Season Pass του Assassin’s Creed Odyssey. Επομένως είναι αρκετά πιθανόν τα δυο αυτά παιχνίδια να αποτελούν ελαφρώς βελτιωμένες επανεκδόσεις των αρχικών παιχνιδιών της σειράς. Το κατάστημα που έκανε την ανάρτηση τοποθετεί την κυκλοφορία του πακέτου για το Switch στις 15 Φεβρουαρίου, και με τιμή διάθεσης τα 35 ευρώ, κάτι που ενδεχομένως μπορεί και να αλλάξει, καθώς η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη διάθεση του συγκεκριμένου πακέτου.

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1110

Υποβολή απάντησης