
Νέα στοιχεία για το Kingdom Under Fire II
Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2010 για X360 και PC
Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2010 για X360 και PC
Η Blueside ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Kingdom Under Fire II για Xbox 360 και PC το δεύτερο εξάμηνο του 2010, επιτρέποντας στους παίκτες να κυριεύσουν την ήπειρο της Bersia με μία νέα γενιά ηρώων. Το Kingdom Under Fire II συνδυάζει στοιχεία παιχνιδιών δράσης και στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια των μαζικών in-game μαχών, με χιλιάδες στρατιώτες να εμφανίζονται στην οθόνη και να πολεμούν μεταξύ τους.
Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους μονάδων, με τους παίκτες να είναι επιφορτισμένοι τόσο με τον έλεγχο των ηρώων, όσο και των στρατευμάτων. Ένα νέο στοιχείο τακτικής έχει, επίσης, εισαχθεί εκτός μάχης, διευθύνοντας στρατεύματα μέσω ενός συστήματος με ηλεκτρονικές κάρτες.
Η έκδοση για το Xbox 360 θα εστιάζει στην single-player εμπειρία, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο ηρώων και να προσπαθούν να επανενώσουν τα διάσπαρτα έθνη σε μία βαθιά και πλούσια ιστορία. Οι κάτοχοι της κονσόλας της Microsoft θα είναι σε θέση, ακόμα, να μεταφέρουν τη δράση online, με μεγάλης κλίμακας "Castle Siege" μάχες να μπορούν να παιχτούν στο Xbox Live. Μετά το λανσάρισμα του τίτλου, η Blueside σκοπεύει να τον υποστηρίξει με διάφορα DLC πακέτα, για αύξηση των στατιστικών και παραμετροποίηση των χαρακτήρων.
{nomultithumb}